Städat

Nu har jag städat, det är tur man har sån rutin på saken att det går undan. Speciellt om man är ensam, då går det ÄNNU fortare när man kan banka och slå hur mycket man vill^^
Men disken och städningen är klar, blommorna är vatnnade, toan är skrubbad så den blänker igen och damma gjorde jag med fuskvippan. Skönt att det är gjort.
Tänkte jag skulle tagit tvätten medom det fanns nån tid, men det va alldeles för lite tvätt för att störa maskinen med^^

Magnus har gått bort till stugan i Tasbäck, det va gräsklippning som gällde idag, hoppas dom hinner innan regnet kommer bara, det har börjat dugga lite nu. Inte så bra att klippa blött gräs, vore trist om gräsklipparen gick sönder kanske.

Kaffe står högst upp på listan just nu, men jag borde gå och handla det med. Finns nog så det räcker till nån kopp, men då är det ju iaf slut nästa gång jag vill ha. Dessutom ska vi komma p nåt ätbart tills idag med, alltid lika svårt. Tror det lutar åt pasta med bacon/broccoli och ostsås. Låter inte fel det.


Pratade med bror nyss, han har tänkt ta sitt pick och pack och flytta i helgen. Nu ville han ha hjälp med att få grejerna från lyan ut till bilen och sen styra upp städningen. Tur att han bara bor i ett litet rum iaf, det kommer vara gjort på ett kick så jag lovade bort mig och Magnus i helgen:)
Dels underlättar det för att jag kan hjälpa till att städa, han har ju bara haft lyan som förråd egentligen eftersom han inte jobbat i Dalarna speciellt mycket.. sen kan jag ta med lite grejer härifrån så det kan städas på rätt sätt med.
Måste bara komma ihåg att se till att det finns upptvättat med moppar och trasor tills dess.

Gårdagen spenderade jag och Magnus vid PS3an. Han har nåt hysteriskt roligt spel som går ut på att man ska packa saker i en container. Det är nåt liknande tetris. Ytterst beroendeframkallande och en skön paus från WoW som inte ALLS va nåt kul igår.


Ska försöka komma ihåg att be Magnus ta kort på magen idag med, jag lovade för ett tag sen, men det blir ju aldrig av^^

Ne, affären nu, ut med soporna och kolla posten.

Pöss

Kommentarer
Postat av: Jenny Ölmebo

yes vill se kort!!!! :)

kraaaaaam

2009-09-22 @ 13:56:51
URL: http://mrsolmebo.blogg.se/
Postat av: Pia

Jaaa!!! vill se kort på mage!!!!!!!

2009-09-22 @ 15:32:26
URL: http://inannasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0