Nu är det gjort!

2009-02-26 @ 17:59:37

Lägenheten är uppsagd!!!! ocg skönt känns det med:)
nu måste jag bara försöka faxa in uppsägning på bredband och telefon på jobbet imorrn, annars blir det en extra månad (skulle inte va hela världen då det är 120:- men iaf).

Jag va grymt trött imorse, vet inte riktigt varför för jag somnade inte allt för sent igår. jag vaknade halv 7 och det var i regel bara att klä sig och knalla iväg. På vägen ut glömde jag nycklarna med, så det fick bli att hänga poå ringklockan när man kom hem så bror vakna och kunde släppa in mig.

Beställde glasögon i tisdags:) Det är kampanj på Lensway nu, man får ett par glasögon för bara produktionskostnaden.
mina kostar 200:-, porto och allt. Bågarna skulle ha kostat 1495:- egentligen, det är f.ö Calvin Klein (OMG) så nu ska man väl va en falsk märkessnobb deluxe ^^

men snygga är dom minsann:)






Väntar på att bror ska fixa käk, han hade tuggat i sig all skinka så de får ha allt gå och köpa ny nu.. jag är HUNGRIG!!!!!!!


Puss på er

 

God Morgon!

2009-02-24 @ 09:11:05

Jahaaa, idag är man "ledig". Har så mycket jag ska göra ändå att man inte riktigt kan kalla det för en slappardag men skönt att slippa dra sig till ÖoB iaf:)
Tänkte se om jag kan tvätta först och främst, sen ska jag springa bort till bovärden och säga upp lägenheten om det är där man ska göra det, annars får jag lämna pappret imorrn efter jobbet i stan.
Det ska städas här och senare i em blir det ner tll stan med lillebror för han skulle till minuten och övertrassera kontot, haha. Tur man får pengar senare i veckan^^

Jag blev väckt av telefonen för 20 min sen, det va från leksands kommun och dom vill att jag ska börja provjobba nästa vecka på en gymnasieskola, som så roligt heter just "Gymnasieskolan". Det är 8 timmar som gäller så det blir att bo hos Magnus 4 dagar i veckan i 2 veckor nu. Ytterst ledsamt.. INTE:D:D:D
Ska bara se till att få ledigt från ÖoB med, måste bara ha ledigt ond och torsdag båda veckorna, så det ska nog inte va några problem. Jobbet gäller ons,to nästa vecka och ti, ons, to veckan därpå men eftersom jag är ledig från ÖoB på tisdagar så kommer jag åka till Magnus på måndagarna redan. weeeee
Skönt att det börjar hända nåt, för jag kommer flytta redan när sista hyran är betald i slutet av April.
Med lite tur så har bror hittat åt jobb/utbildning då så jag kan lämna ifrån mig nycklarna då också till lägenheten:)

Trött är jag, vart sängen sent inatt, tror inte jag lyckades somna förrn strax efter 3 nångång heller:S Det var inte igår man var uppe så sent men är man ledig så vill man ju iaf försöka.  har sovit ddryga 5 timmar så förhoppningsvis blir det inga svårigheter att somna ikväll nu.

Hittar fortfarande nte laddaren till min kamera. Jag har inte en aning om vart den kan ha tagit vägen så jag hoppas att den kan vara hos Magnus, har inte haft med den nån annanstans så det måste va så.
Magnus skickade iaf över bilderna på den goda nom nom tårtan han gjorde till mig sist han var här:P
Han är för söt som bara gör tårta helt utan anledning, jag är förbaskad bortskämt som har honom, jag förstår inte hur jag har förtjänat det. <3<3<3<3<3



DREGEL, för att göra det hela ännu värre för er som läser så kan jag tala om att det är både chokladpudding och krossad ananas ini den där:D



inget går upp mot den tårtan, men dom här varma mackorna med kantarellstuvning går fan inte av för hackor dom heller:P




Min bror visar sin rätta natur, det syns att vi är släkt iaf:P




Hjärtat i sin natur, med näsan i ett spel:D




verkligen den snyggaste bilden på mig. Tandvärk och med en tandpetare i mun. SÅÅÅ glad att det är över nu


Nu vart jag hungrig, ska tugga frukost och dricka kaffe, sen ska bror slitas upp och det ska brännas en skiva till mor- Seger:D


Puss på er

Hej hej

2009-02-22 @ 18:52:08

Nu var helgen över med, eller den lilla dag helg man hade idag:)
Igår satt jag och plöjde genom en hel säsong av nya Beverly Hills 90210, lagom tragiskt, men nyfiken som jag va så ...
Den är helt ok faktist, lite sådär larvigt som One Tree Hill, passar utmärkt när det är serie torka:P
Sen blev det spela ett tag innan man knoppa in framåt en halv 2 inatt.

Magnus ringde och väckte mig idag, tror att klockan kan ha vart runt halv 12 faktist, men OOOOH va skönt att få sova och slippa vakna av smärta, sover som ett litet barn nu :D

Satte upp tvättid idag med, men har ingen som helst lust att ta tag i det, finns en dag imorrn med^^
Ne, tillbaks in i spelet nu och se om min älskling är tillbaks efter maten

Puss

Attans dig va klurigt

2009-02-21 @ 10:43:54


Jag har blivit utmanad av Jenny

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!

  1. Vad heter du?  Therese
  2. Ett ord på fyra bokstäver?  Träd
  3. Flicknamn:  Tina
  4. Pojknamn:  Ture :P 
  5. Yrke:  TANDLÄKARE
  6. Färg:  Tuggummirosa
  7. Klädesplagg:  Tröja
  8. Mat:  Tårta (ja, det kan va mat) 
  9. Sak i badrummet:  Tvål
  10. Plats/stad: Tammerfors
  11. Orsak att vara sen:  Trafik
  12. Något man skriker: TUT
  13. Film:  Total recall
  14. Något man dricker:  Traminer (men fan inte jag) 
  15. Band:  Terrorama (haha)
  16. Djur: Tomte (tjata inte, dom är djur dom med)
  17. Gatunamn:  Trädgårdsgatan
  18. Bil:   thunderbird (iaf en modell.. pffff)
  19. Sång:  the last great day
  20. Aktiviteter med mer än med en deltagare: Tetris kan man va 2 på, sådetså

taggar den som orkar:P



en utmaning TILL från Jenny, hon är värre än jag nånsin vart, haha

Leta upp 6e bilden i 6e mappen i mina bilder
Och beskriv bilden.



Jag tvivlar på att den här bilden behöver så mycket till beskrivning för er som läser här:)
Men för att göra det hela lite enklare för andra, det är en MUGG :P  Cluben LHC (Linköpings Hockey Club)loggan på, mitt mitt mitt lag i hjärtat:)



och nu ska jag va elak och tagga Nil, Maria, Pia och alla andra tokar som vill:P

AjAjAjAj!!

2009-02-20 @ 11:19:16







Ska till tandläkaren idag, vilket är en jäkla tu för jag har ont utan dess like. Jag ringde runt 9 och fick en tid kl 14.50.
Ska ringa Maria och höra med henne sen om hon kan följa med eller inte, jag behöver nån som är med, även om det inte är in i rummet så iaf nån som är där.

Är fortfarande förbaskad på folktandvården, vem har nästan 2000:- att lägga på ett tandläkarbesök 1v innan lön? Det har funkat att ta en räkning förr, det är juh Landstinget när det är folktandvården mig veteligen.
Hade jag kunnat lippa det här hade jag gladeligen gjor det, men just nu när de gör så ont som det gör, kan jag inte längta nog till klockan är runt 15 och bedövningen sitter. Ljuva tanke!!!!!

Laddkabeln till min digitalkamera har visst bestämt sig för att lysa md sin frånvaro med, vafan nu då?
med lite tur så är den hos Magnus, annars vete sjutton vart den kan ha rymt:( och jag dom vill ha mina kort på tårtaaaaaaaaa!!!!

Magnus, fixa sig nu, du har kort i din lilla kamera på mumset:D

Saknar min älskling

2009-02-19 @ 21:30:09



Idag har Magnus åkt hem, efter en låååååång natt, för honom mer än mig egentligen:S
Igår jobbade jag 2 ställen, sen när jag kom hem så drog vi ner till Kupolen med John. Var där ett tag sen när vi kom hem så klippte jag John och efter att han gått hem så skulle jag och Magnus "vila" lte. Vila på Magnus språk betyder sova:) Vi somnade vid 7 tiden eller så, vaknade 23.30. Magnus drog iväg till minuten och hämtade ut busspengar till morgonen och jag själv hade en tandvärk som inte gick av för hackor.
Jag hade det bra hela dagen igår, men framåt natten blev allt värre av nån anledning.
Magnus fick inte sova en blund inatt, han lyckades aldrig somna för jag låg och vred och vände mig mellan att jag va upp och ner ur sängen. Tillslut gav vi upp att försöka sova och gick upp en sväng. Tandvärken la sig med tiden och vi la oss ca 30 min innan Magnus alarm skulle gå av.
Jag sjukanmälde mig dag i hopp om att få en ny tid till tandläkaren. magnus har efter mycket mycket mycket tjat och bestämdhet fått mig att gå med på att han lånar mig pengar till tandläkaren. Men det ska tilläggas att jag gör det mer av dåligt samvete för att han inte fick sova. Hade jag klarat det hade jag hellre haft ont 1 år än lånat pengar av honom.

Jag somnade iaf om när han gått till buseen, totalt utmattad. Sen vaknade jag sent, för det va redan fullt hos tandläkaren, jag hoppas på imorrn istället då:(
Magnus hade inte sovit när han kom hem heller, han sa att han inte va trött, så jag vet nån som är dödstrött efter jobbet ikväll:(

saknar honom nåt ofantligt, tiden fram till att jag kan flytta dit känns så otroligt lång nu. Trösten är att det kommer bli av, sen behöver ingen åka hem från den andra igen:D


Förövrigt var vi ute och åt i måndags med:) Magnus bjöd på restaurang som en liten sen Alla Hjärtans Dag grej. Han är bara för underbar, och han är min:) jag kommer nog aldrig förstå vad för bra jag gjort för att förtjäna honom.


Idag va jag även hos Kokka en sväng på kaffe, sen va det hem och försöka hitta på nåt ätbart, det blev kyckling/pastasallad iaf. Nu är jag stoppmätt:)
Har inte tagit nån värktablett alls efter inatt nu, jag hoppas att jag får klara mig till sängdags iaf, det är mest ont i huvet jag har nu.

lekte sen lite mer med polaroid programmet, det är juh bara nåt otroligt kul.. haha

mer bilder med andra ord:)



























Måste bara avsluta med en fin paint-bild Magnus knåpade ihop här inatt/morse, den föreställer hur vi ska möblera i lägenheten när jag flyttar in och vi ska peta in 2 databord där med:)
Lägg märke till att allt som är grönt, är blommor.. haha Va go han är mitt hjärta:) <3

Tanter och leksaker

2009-02-19 @ 13:55:25

Det ska ju vara Maria till at hitta skojiga saker att leka med, men den här gången lyckades hon med bedriften att tipsa mig om något väldigt beroendeframkallande, Poladroid. Jag har lekt med den ett tag, nu kastar jag upp dom här...
































skriver mer om ett tag:P

O-ledig tisdag.

2009-02-17 @ 18:12:50

Har jobbat med Eva en sväng idag, tog inte alls lång tid heller, skönt att jobbet blev avklarat fort eftersom jag trots allt är ledig på tisdagar egentligen. Sov iaf ut inatt, gårdagen gjorde mig helt paj så jag halvsov i soffan runt 12 snåret inatt och va nog i säng runt halv 1 iaf. Magnus va här när jag kom från jobbet igår, det va skönt att få krypa ne hos honom i sängen efter en morgon av illamående och tandvärk kan jag lova.

Kollade på film igår, såg "seven pounds" med Will Smith, den rekommenderar jag STARKT, den va riktigt bra.




Nu sover Magnus, jag har precis legat i badet nån timma och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu. Klockan går och jag ser bara läggdags framför mig, sen jobb i morrn bitti och vidare hela dagen. Anar att Magnus kommer sitta uppe halva natten eftersom han sover nu, så det kommer inte kännas stressigt imorrn att ta mig hem från jobbet för han kommer nog sova igen på eftermiddagen iaf.

Aja.. off to do something else.. ha det bra

Utmanad och hungrig

2009-02-15 @ 19:46:26

Utmanad av Kokka

  • Svara på frågorna.
  • Välj ut fyra stycken att utmana.
  • Skriv till dom att dom är utmanade.
  • Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

Jag utmanar:

  1. Pia
  2. Vem som helst
  3. Samma lika
  4. Nil

 * Vilken mat äter du ofta?
Köttfärs är alltid stadigt här, men slipper jag laga till det själv så är det ett klart plus då jag mår sjukt av lukten.
Annars så är det gott med soppor


* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?
Jag är inte på kalas speciellt ofta^^, menär troligtvis hos nån som är en väldigt bra vän där jag känner mig så pass hemma att det skulle kännas dumt att inte hjälpa till

* Var sitter du helst när du bloggar?
Räcker det om jag svarar vid datorn här kanske? haha

* Köper du ofta Triss-lotter?
Nej , been there done that, nu får det va nog. Köpte dom mest nä jag va på stan och fikade i tid o otid förr, men det händer inte så ofta efter rök-lagen kom

* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Spanien! madrid eller Valencia eller Cartagena.. vilket du vil, bara jag får va där så ofta jag bara kan så är jag nöjd

* Vilken TV-kanal tittar du mest på?
6an blir mer och mer, men jag tittar så sällan på TV, bara hos Magnus. Men det blir mest film annars




Den här dagen har rullat förbi som aldrig förr. Magnus väckte mig runt halv 10 då jag bett honom ringa mig skapligt. Sen satt vi och tjatade på vent och spelade fram till 14-tiden. Han drog till jobbet och jag satte igång med städandet. Fick mindre panik på att det är så förbaskat trångt här, så jag flyttade återigen på soffan och tvn. Jag vill tro att det blir större, men det tvivlar jag på.

gav mig på att storstäda i badrummet, när det va klart gav jag mig ut i köketoch skrubbade rent skåpsluckorna som behövde en omgång. Det blev automatiskt att man fortsatte med resten där ute, så nu är det rent bortsett från golvet som jag inte kan göra nåt åt förrn min bror går till affären och ger mig lite yta att röra mig på.

Ska ge mig ut i förrådet i veckan här och rota fram lite flyttkartonger. Tänkte börja packa ner sånt jag verkligen kan slitas från så det också kommer bort. Jag vill flytta NU!
Jag tröttnade i stort sett på den här lyan så fort Magnus och jag bestämde oss för att bli sambos, så ju fortare desto bättre:)

han kommer imorrn, antar att han är här när jag kommer från jobbet. Sen ska jag jobba för Sune i veckan med, men det skjuter jag på till tisdagen då det mesta är på onsdag, torsdag och fredag.
Min lediga tisdag försvinner dock, så jag kanske ångrar mig imorrn. Ska ringa Eva med och höra mig för om hon vill jobba. Sune undrade om han skulle ringa henne, men jag sa att jag gör det, ska bara inte glömma det^^

Nu ska jag knalla ut i köket och sparka ut brorsan, är hungrig som fan och han måste till affären.

Puss!!!!!

2009-02-14 @ 13:24:37








Alla Hjärtans Dag är det minsann idag. Inte för att det gör nån stor skillnad för mig då min älskling sitter alldeles för långt bort i vanlig ordning, men kanske för er..


Har hunnit med att jobba en sväng idag, lika kul som vanligt:S vart lite stressigt för det va smutsigt som attans, men jag löste det i slutändan iaf.
Funderar på att ringa kokkan o väcka henne, hon kanske tom är vaken nu:O
Lurven har ju köpt sig en ny leksak som brummar så kokka lär va ensam hela dagen:) Funderade på om jag får med henne ut på en promenix med lite fotografering tom, vem vet?! Större under har väl skett.. haha


Jag vaknade 04.42 i morse av tandvärken, inte skoj på en fläck. Tryckte i mig en tradolan i hopp om att det skulle släppa lite, men sån tur hade jag inte. Det va OK så länge jag befann mig i sittande/stående läge, så jag gav helt enkelt upp att försöka somna om runt halv 6. Hann kolla på både CSI och Ugly Betty innan jobbet idag.
När jag väl kom till jobbet så gick ju självklart tandvärken över med, lagom typiskt.
Nu känner jag mig sisådär lagom wacko av tradolanen fortfarande, undrar i mitt stilla sinne hur länge den tänkt sitta i, för ölen som står här ser mer och mer lockande ut.. haha
Vill inte utmana ödet att bli kass igen så jag låter bli den tills jag slipper känslan av att hjärnan ligger invirad i 4 lager bomull.
Tills dess får jag trösta mig med 4e koppen kaffe.

För övrigt så är jag SVINTRÖTT, så jag sk nog uppsöka sängen/TVn ett tag nu iaf..
det finns juh en dag imorrn med.. ugha
Men då är jag iaf LEDIG, sen kommer Magnus på måndag igen.. då blir allt bra igen <3

Ska tydligen jobba lite mer nästa vecka också på andra jobbet, men det handlar inte om många timmar så det ska nog gå bra:)

1 helt dygn

2009-02-13 @ 14:22:04

Nu var man hemma igen efter en liten de-tour till magnus på en hel natt. Intervjun gick nog bra, jag har faktist ingen aning^^ men nu är det iaf gjort.
Känner mig bara trött och sliten idag, har tandvärk som aset så det knapras piller  som godis för att man ska stå ut att inte banka huvet i väggen.
Borde faktist gå till tandläkaren JAG VEEEEET, men usch tvi bläääää va läskigt, för att inte tala om alla pengar som man måste lägga ut så det blir ännu läskigare. Jag lever på hoppet att det går över, den andra gjorde juh det:P

Blir en slapp helg, tänkte ta och tvätta och städa på söndag sen kommer Magnus på Måndag igen.
Imorrn är Tindras dop, men det fck jag hoppa över, hinner inte dit i tid eftersom jag jobbar :S

Och idag är det tydligen fredagen den 13:e med.. weeeeeha 


BU!

Det finns snö

2009-02-10 @ 13:25:15

tack och lov så har det slutat snöa idag, men det har jhunnit komma en del.
Dom här korten tog jag med mobilen i lördags morse när jag gick hem från jobbet, det vräkte ner då.










Jag vet att det är måndag!

2009-02-09 @ 16:36:40

Jag valde helt enkelt at umgås med Magnus istället för att uppdatera bloggen:P

Helgen har varit lugn och skön. magnus var här när jag kom hem från jobbet i fredags morse och jag hittade honom liggandes på sängen totalt utslagen. bror satt i köket och spelade i vanlig ordning, han sa att Magnus nyss somnat så jag tänkte låta honom vila ett tag till.
Jag gjorde mitt kaffe sen knölade jag ner mig i sängen för att vila jag med tills kaffet var klart, men tji fick jag.
Magnus vaknade på nolltid (kan va för att jag mer eller mindre attackerade honom av saknad) och talade om att vi minsann skulle förlja min bror till tåget och sen knalla en sväng på kupolen.
Jag fick kasta i mig kaffet sen va det bara att traska samma väg som man nyss kom tillbaks mot stan.
Vi var på kupolen ett tag, tittade in på Telia hos John och gjorde upp planer för kvällen. Efter det obligatoriska besöket på Mc Donalds knallade vi förbi Willys och handlade mat till kvällen sen gick vi hem.
Magnus somnade IGEN (ja, han är en trött person), jag satt och kollade genom lite avsnitt av div serier som jag missat veckan jag var hos honom, sen drog han sig ur sängen och vi knallade över till John i huset brevid.
Det blev tacos och BOLT till kvällen:P Filmen va kanon!!!!!




Lördag va det jobb som gällde, jag skyndar mig alltid på när Magnus är här och trodde han skulle ligga i sängen när jag kom hem, men han satt i WoW med en kompis han snällt tjatat över på våran server:)
Maia kom hit och skulle ta kort på mig och magnus, slutade med ett gäng mindre seriösa kort.. haha
Skulle ha åkt iväg en sväng och hjälp nån med en dator, men det blev inte av så vi satt hemma och tittade på film. Såg bla "Dead Like Me" filmen, vilken besvikelse!!!!! Dom har nästintill dödat den med att ta bort och byta ut vissa skådespelare, det kändes skumt. Jag älskar den serien, så NEJ NEJ NEJ!!!! va illa det blev.

Söndag var vi en sväng hos svärföräldrarna och brände ut lite skivor. Sen blev vi bjudna på kycklinggryta (sååå gott) och kollade lite på bilder från Åland där dom har husvagnen på sommarhalvåret,. Ska bli riktigt kul att åka dit sen, enligt bilderna så påminner det mig en del om Smögen, vilket inte alls är mig emot. Sen finns det massor med ruiner med, ännu bättre:) Magnus kommer troligtvis kräkas på mig när jag vill se allt han har sett varje sommar och tröttnat på, men det är bara att han snällt följer med och visar:D

Kollade på en helt sjukt kass film på kvällen, jag ville inte sova för Magnus skulle åka hem idag:( Men jag fick ge mig tillslut, skulle ju trots allt upp och jobba idag. I morse klev jag ut vid halv 7, en var det över till kokka efter jobbet, var inte det minsta sugen på att komma hem till en tom lägenhet:(


Säger upp lägenheten slutet av februari iaf. Sen är det bara att sehur det blir med saker och ting, med lite tur så har bror jobb innan jag måste flytta ut, men nu finns det inga hinder kvar när Pia gullPia snällt upplyste att hon gärna tar Mozarth.. PUST vilken sten som lyftes bort där (TACK GUMMAN)
Men sen bor jag hos magnus, i Siljansnäs.. det du:)
Skulle kunna bo vart sjutton som helst förvisso, bara han va med mig (göllegöllegöll)



pöss på er!

torsdag och fyfan va trist!!!

2009-02-05 @ 12:55:45

Jag gillar inte torsdagar, det är "mitten av veckan" dagen för mig dom är ledig söndagar och tisdagar.
Den här torsdagen är inget undantag alls, känner mig mer eller mindre sunkig på alla sätt och vis just nu. Har panik över triviala saker och sen fick jag mensvärk till på köpet. JÄVLA DRET-TORSDAG!!!!!

Hur som helst, huvet går på högvarv med tankar på jobb/flytt/pengar och en lillebror som mer eller mindre är beroende av mig helt plötsligt efter 28 år. Jag vet inte hur det är tänkt att jag ska klara av att lista ut det här alls^^
Jag hade rymt imorrn om jag kunnat, men jag kan juh inte komma undan från 3 mån uppsägningstid på lghten, lika lite som jag kan säga upp den när bror fortfarande står hemlös. det borde inte vara mitt problem, men jag ställer honom inte gärna på bar backe.
Han åker hemåt imorrn, förhoppningsvis kan han få nåt jobb hos en vän som har ett bemanningsföretag i Norrköping.. bara att man håller tummarna då.

Jag är lite nervös med jobb och allt, får jag börja med nåt i Siljansnäs snart så blir det VÄLDIGT krångligt med tanke på avståndet. Jag kan juh inte säga upp mig från det jag har när jag fortfarande har lägenheten kvar.. jag måste ju ha råd att betala den med liksom.
Sen va det katten med, som numera bor i hallen/köket/badrummet. Vilket liv stackarn fck.. men det är en uppoffring han likaväl som jag måste göra. Trodde aldrig den dagen skulle komma då jag skulle välja mellan Tozz och pojkvän, men nu är det som det är.. Magnus blir sjuk, vilket får mig att må skit likaväl. Katten överlever på halva ytan, så får det va nu.
Men vart ska jag göra av honom????
Jag vill att han ska bo nånstans där jag vet att han mår bra, typ hos Pia *hint hint*


nu ska jag nog lira lite

då va man hemma igen...

2009-02-03 @ 19:34:55

Tillbaka till den bittra verkligheten!!
Ska jobba imorrn igen, upp kl 6 hur nu det ska gå.. vi har juh inte direkt vart uppe med tuppen senaste veckan.

Knallade över till grannarna en sväng på lite skitsnack och en kaffe-rök, sen mötte bror upp mig för att trask till affären.
Jag hade ju inget KAFFE hemma!!!

Han fixade maten idag, så det blev hemmagjord pizza med mums på, nu är jag mätt och känner mig aningens övergödd till på köpet.

Jag har verkligen ingen lust med nånting, vill tillbaks till Magnus igen. Jag avskyr när han är så långt borta:(
Ska sätta mig och lira lite WoW nu, kokka låna mig 100 spänn tills imorrn så jag kunde aktivera mitt konto.. lol
Måste juh ha nåt bra sätt att fördriva tiden tills hjärtat kommer på fredag...


              

Älskar dig Magnus <3


 

Gomorron

2009-02-02 @ 11:03:02

Magnus väckte mig kl 8 idag.. ugh tvi bläääää!!
efter mycket om o men så va det ut i kylan för att knalla nr till hans jobb o prata med nån om städjobb till mig. Som det verkar såbehöver dom mig i sommar iaf, alltid nåt, sen om det blir med hotellet också så vore det juh kanon och lite till.

Det är FÖRBASKAT kallt ute för er som inte vet, solen ligger på och det flyger runt små kristaller i luften som man ser just pga av solen. Man kan verkligen SE kylan i luften, det är vitt, soligt och massa snöigt här.
En kamera-dag, men jag tvilvar på att Magnus kommer göra så mycket kamera-dag av det, han tar otroligt lite kort för nån med en sån bra kamera.. haha

Imorrn åker jag hem igen:( känns totalt meningslöst och tråkigt!!!!

Uj uj...

2009-02-01 @ 18:19:08

Vi sov länge idag:) tror inte vi va vakna så värst sent inatt heller, så anar att det var välbehövd sömn trots allt.
Magnus stack till jobbet runt 15 tiden, jag har mest bara slappat hela dagen tills dess. Fick inte ens disken att roa mig med när han jobbar, för en ville han ta hand om själv *mutter* haha

Har skickat iväg min jobbansökan till hotellet här uppe idag, dom svarade fort och ville väl veta lite mer om varför jag ville ha jobb i Siljansnäs. Jag tycker det är grymt jobbigt att skiva om sånt, för i ärlighetens namn så har dom juh inte med det att göra. Nu kan det dock ursäktas med att alla verkar känna alla här, och tjejen som svarade på mailet är inföding och undrade mest om hon träffat mig någongång. det är knappast troligt fv.
Jag skrev iaf att jag har min pojkvän boendes alldeles för långt ifrån mig och jag vill närmare honom.
Får väl se om det kommer ett mail till när dom vill veta vem han är nu^^ Jag vill inte gärna lämna ut honom utan att han vet det så det får vi se.

Hann in en sväng på Tempo innan det stängde, handlade lite till maten och fick med mig en avocado hem med. Han som jobbar där tyckte jag skulle ha den så den landade snyggt i påsen när jag packade ner allt.
Magnus tyckte jag skulle köpa nåt godis med, men jag fick total torka på det, så jag köpte helt enkelt glass, jag kan inte misslyckas då:)

Sen satte jag igång med att baka bullar.. dom ligger på sista jäsningen nu och är ALLDELES för stora, dom kommer få ben och springa ut själva snart:S hoppas dom hinner smita innan Magnus slutar jobbet då bara^^
Sen blir det lugnt till en halv 10, då sa jag se om jag kan knåpa till nåt ätbart tills han kommer hem med, stackars pojk...


Puss på er