söndag

2009-05-31 @ 18:31:51

Gosh va helgen gick fort, jag hade behövt va ledig minst 1 vecka för att komma tillbaks till normalt tempo igen tror jag:)

Igår gjorde vi juh inte en knop här. Jag plockade lite bland grejerna här, men som vanligt ser man inget slut på stöket. Magnus han jobbade så det blev sen middag och jag tror vi va i säng runt 12 tiden redan.

Idag tog vi en promenad till Tasbäck hem till Stina. Fick kaffe och rabarberpaj så det va lagom man blev bortskämd, hehe
Blev kvar där till 17 tiden då hon körde hem mig. Magnus började jobba kl 15 så han knallade bortåt tidigare.
Gav Stina min DVD spelare med, hon hade ingen fungerande så hon fick ta den jag har som bara blir liggande nu iaf.
Det är en bra Philips, den första som kom med DivX. Tror inte att hon har nån nytta av att titta på USA importerade filmer, men den är crackad för det om det skulle behövas.. hahah

sen fick jag med mig en tomatplanta hem med, kan bli spännande att se om det blir nåt av den, jag har inte precis gröna fingrar jag:P
Jag satt och stirrade på den så länge att hon upplyste mig om att det knappast lär bli några tomaster idag iaf:P:P

Tänkte jag skulle orkat färga håret idag med. Men just nu känns det väldigt avlägset, tar för lång tid att färga mitt hår för det första, sen blev jag lite fundersam om jag inte skulle köpt 3 pkt ist för 2 den här ggn.
Jag är inte så petig om underhåret inte blir färgat, kan va skönt med nåt som bryter av, jag tror mest jag försöker slippa undan att färga alls idag, haha


Hittde min Buffy säsong 1 DVD i spelaren när jg kopplade in den hos Stina, har ett väldans behov att titta på den nu.. <3
Sen såg jag juh i Ingelas blogg att det är premiär för NEW MOON trailern med senare idag/natt. can't wait!!!!!!!

Äntligen klar!!!!

2009-05-30 @ 18:26:17

Den här helgen kändes som den aldrig skulle infinna sig om jag ska va riktigt ärlig.
Dom 2 senaste veckorna har vart hell on earth, försökt hinna klart med flytt samtidigt som man ska jobba på 2 olika orter varje dag sammanlagt 7 timmar har inte vart helt lätt. Sen att Borlänge inte ligger i närheten av jobbet gör inte saken bättre.
Men nu är det klart!!! Flytten är avklarad och nu är det bara röran här att ta hand om, något som får fixas med tiden nu, jag har ingen som helst ork kvar i kroppen, allt gör ONT!

I fredags lämnade jag ifrån mig nycklaran kl 15, ana hur skönt det var att få gå därifrån utan att behöva sätta min fot där igen.. yeeehaaa
Fick ta det sista igår innan besiktningen, för det blev lite tajt med tid i torsdags då jag trodde allt skulle hinnas med.
Björn va snäll nog att hjälpa mig klistra upp 2 våder tapet med, så jag slapp betala det med.. phu
Köket faller på bror, det har han smetat ner, så det får han betala med.

Magnus har fått stå ut med mitt jävla humör under allt det här med, stackarn.
Jag förstår inte vart min irritation kommer ifrån när jag blir stressad. Jag kan stressa som fasen på jobbet utan att bli irriterad, men när det gäller en sån här sak som jag känner bara MÅSTE va perfekt blir jag ett monster.
Sen kan jag ana att det finns en del hormoner med som spelar in och gör saken än värre.
Han har stått ut bra dock, jag har inte skrämt iväg honom:D

Nu blir ju allt bättre med, jag kan slappna av igen och humöret är 700ggr bättre redan idag.
Sen när all värk försvinner blir det nog ännu bättre:)

Igår hann vi med en titt på medeltidsmarknaden i Leksand innan vi va för trötta för att stå längre.
Jag köpte en salva som skulle va bra till fötterna bla. men mer än så vart det inte.
Det va kul att se allt hantverk, för att inte tala om alla STOOORA hästar, oh my säger jag bara.
Jag har juh aldrig vart nån häst tjej, men en sån där stor en tar jag vilken dag som helst, han kan bo här ute på gräsmattan så kan jag gosa med han hela dagarna:P
Jag vet inte vad dom heter, den största häst jag vet är nordsvensk, jag anar att det stämmer in, men undrad om inte den här största va en mutant av nåt slag isf.

ska slappa lite nu innan jag ska ta tag i middagen. Magnus jobbar så det blir sen middag idag, men det gör inget, det är helg, jag är ledig och livet är tamigfan helt underbart nu!!



OH, nu vann jag nyss en ny telefon med på Tradera , va så avis när Magnus skaffade sig en ny nu så jag köpte en hela vägen från KINA!!!
får hoppas allt går bra nu, för den blev klart billig, 1100 med porto och 70:- extra för 4GB minneskort ist för 1GB.

Hallå där

2009-05-17 @ 13:59:26

Nu va det redan söndag igen, helgen försvann lika fort den här ggn, kommer aldrig förstå mig på hur det kan va så varje helg utan att man märker det förrn det är över.

Har legat i sängen och kollat på serier hela långa dagen idag. Drog hem Privileged,  det pratades om det på tv häromdagen, skulle vara nåt mellanting av Gilmore Girls och nåt mer så jag tänkte att det borde funka utmärkt som tidsfördriv.
Nu har jag kollat klart på den säsong som fanns, och det va verkligen ett bra tidsfördriv.. totalt onödigt och ändå sådär bra. Dock så känner man inte att - Attans, är det redan slut?!-, mera ett -jaha, vad ska man itta på nu då?-.

Snackade med bror en sväng förut, han hade dragit hem några säsonger av Entourage, så jag tänkte jag skulle kolla upp det, måste ju ha nåt att släcka serietörsten med nu när allt har haft säsongsavslutning:(

Nu är Mattias och Jenny Herr och Fru Ölmebo på riktigt:)
Såg kort från bröllopet och dom va JÄTTEFINA!!!!
Längtar till augusti då kan man kan åka dit igen, med stor mage och allt.
Liten lär den då inte va med tanke på hur snabbt den växer nu:S

Sen är det ytterligare 1 bröllop i augusti, då bär det av till Gotland minsann :P
Ska bli grymt kul, jag har aldrig vart på Gotland för det första, man vill nog säkert inte åka hem igen kan jag ana:)

Det känns som det är så mycket vi vill hinna med den här sommaren, dags att ta itu med saker nu för det går snabbt, sen är det över:S
Vi skulle åka till Göteborg med Mackie, gå på Liseberg och Universeum. Sen vill jag fortfarande ta med Magnus till Helsingfors´, vi skulle hinna med en tripp till Åland med, men nu vet jag inte riktigt hur det blir med det för jag vet att Eva jobbar häcken av sig i stort sett hela sommaren:P

Sen ska det sparas pengar med! Barnvagn kostar multum, sen resten runtomkring där med.
Jag känner mig fortfarande totalt vilsen på vad som kommer behövas, jag har verkligen inte kommit längre än just barnvagnen^^
Fick en ny fin bok på MVC när vi va där, den hade en bra lista med saker som är basic. Antar att det är så illa att man får följa den, annars kommer jag säkert ha glömt nåt som är hur logiskt och väsentligt som helst när det väl kommer till kritan^^


Nej, nu ska jag ta tag i disken så den är väck tills Magnus kommer hem från jobbet. Jag fick ett ryck och slängde ihop havreflarn här föut så varenda plåt är skitig nu, det får hela köket att kännas överdrivet stökigt.. hualigen.

usch då:S

2009-05-16 @ 10:35:31

Läste nyss i Corren att Klas Ingesson är sjuk i blodcancer:(
Jag är inte den som bryr mig om fotboll i nån större utsträckning, men med honom är det annorlunda på nåt sätt. Jag har handlat godis av hans mor och far ett otal ggr under tiden som Mamma och Micke bodde i Ödeshög, dom ägde kiosken där och gör det troligtvis än. Sen är han ju Östgöte, och en av dom största i sportvärlden.
Nåja, hoppas han tar sig genom den långa process som väntar. Tydligen är blodcancer väldigt svårbotat, men han har ju alla förutsättningar att lyckas om någon. Han är ju i god fysik och är en envis jäkel. Lycka till!!


Idag blir det lugnt här. Magnus jobbar och jag äter knäckebröd och dricker kaffe här till frukost.
Lite sent då jag vart uppe sen 9, men jag måste hinna få suget först antar jag.
Bror ringde och väckte mig kl 9(^^), han skulle iväg på svensexa och spela paintball:P Kan nog kännas det.. hahahaha
Skulle låna pengar av honom, men bankdosan är kvar i skåne så det fick va tills på söndag då.

Elräkningen jag fick på 2000 gjorde att vi lever JÄVLIGT snålt just nu. Trodde ju inte den skulle komma förrän det här månadsskiftet. Flytten har jag inte råd med nu, så den får bli i sista sekund efter lönen kommit den här månaden.
Känns skönt att veta att efter den här månaden så är det bara 1 hyra, 1 el osv.
Sen jobbar vi på ganska bra med, måste börja spara pengar till div dyra saker man behöver med:S

IDAG GIFTER SIG JENNY OCH MATTIAS!!!!!!!!!
Hoppas ni får den mest underbaraste dag, vi ses i Augusti:D:D:D
<3

God Morgon!

2009-05-11 @ 08:33:06

Idag blir det en sen start på jobbet. Var vakna till 2 eller nåt liknande inatt så jag kände att det va lika bra att börja senare.
Hon jag vikar för brukar sätta igång halv 11, tokigt mycket för sent om jag får bestämma- men idag va det ju ganska bra:)
Blir dagis idag, jag hatar att städa på dagis. Mest för att jag inte vill vara själv, så trött på det. Jag har gått själv och jobbat på ÖoB så länge, nu när jag jobbat så mycket med andra har jag vant mig vid det.

Kvällen igår vart det hemmagjord pizza. Sen kollade vi på Star Trek (eller tar trek om man får tro den som gjort TS:en). Det va bra, över förväntan. Tror det som gjorde det för mig var att riktiga Spock faktist var med på ett hörn.
Efter det kollade vi på Twilight. Nu orkade jag se den igen, så det fick bli så. Sist jag såg den var på en kass CAM version, nu kunde jag ju faktist se hur Edward glittrade^^

Vore kul om det kom en ny nu, men som vanligt ska det väntas, väntas och väntas.
Själv tyckte jag New Moon var den bästa boken, men jag är inte den som är den:P

Jaja, ska peta i mig resten av frukosten här sen är det bussen mot Leksand som gäller. Tänkte luncha med folket på Gymnasieskolan idag med, bara så jag får SE nån annan:)

Söndag igen

2009-05-10 @ 15:13:47

Helgerna går alldeles för fort!!!!! Jag blir tokig.

Har inte gjort många knop den här helgen, jag har vart helt slut i kroppen om jag ska va ärlig.
Skulle ha vart iväg en sväng bort till Tasbäck i Lördags, men det fick skjutas på till en annan dag.

Idag sov jag till 11, va helt underbart skönt! Har drömt sjuka drömmar inatt, vaknat genomsvett och skakat. Magnus påpekade att jag försökt putta honom ur sängen minst 2 ggr under natten med, snäll jag är^^
Jag minns bara att jag vakna av en mardröm och försökte krama honom, men det va inte lätt för han snarka som en annan ångvält:P

Drömmen var verkligen helt sjuk, det va hästar inblandade, jag red (?), genom ett gammalt hus som var kolsvart, det fanns saker som grep efter mig i mörkret när jag försökte ta mig upp för en trapp. Som dom där elaka i Sagan om ringen. Dom skrek bara att dom "onda" kommer att ta mig och mitt försvar var att jag bet en av dom i fingret. GO ME!
Fick man för att man ska va cool va^^
Sen vaknade jag som sagt.

Nästa dröm var värre, då jag drömde att jag hade livmodercancer. Vafan kommer det ifrån nu kan man undra?
Har det något att göra med att jag vägrat gå på kontrollerna hittills i livet, att jag är gravid och fullständigt skräckslagen att något ska gå fel?
Jag vet då inte, men det va obehagligt iaf.
Jag skulle i regel bara kunna föda det här barnet sen skulle jag få gå på behandling med allt va det innebär. Troligtvis skulle jag inte överleva. Jag var förkrossad för att Magnus skulle får uppfostra barnet själv, och att vi bara hann få 1.
BLÄ! för drömmar!!

Veckan var jobb, inget annat:P
I fredag morse körde bussen i diket, det va en liten bit av twilight zone:S
Dock så blev ingen skadad, en del var chockade men mitt kom inte förrn jag var framme på jobbet.
Busschaffören var nog mest chockad av alla, det är den enda bussen från Näs som är full, då alla ska till skolan.
Någon sa det vart punktering, men i tidningen stog det bara att den kom för nära diket.
Jag satt bakom chaffören precis, och det enda juag hann märka var att han helt plötsligt började svänga ner i diket, och sen va det bara massa brak och dån innan vi väl stannade och vi fick kliva av.
Turen i oturen är att dikesvallarna är så höga, hade det vart ett vanligt litet dike hade bussen troligtvis vält, men nu hamnade vi bara på snedden:)

Nu kom Magnus hem från jobbet, så nu ska jag umgås:D



Nu står pizzan i ugnen, är grymt hungrig och det ska bli såååå gott:P
Nyss var svenske kocken på tv, han i mupparna ni vet. Magnus va så trevlig och upplyste mig om att mupparna va juh faktist ett USA:skt program

haha, ibland slår det slint i skallen på han mitt lilla miffo:D Tur det inte bara är jag som är sån va.



På tal om annat så provade jag mammakläderna Linda skickade med mig hem sist. Jag höll dom framför mig och såg skeptisk ut att byxorna såg så små ut, men dom satt PERFEKT, och jävlar va sköna dom va med. Kan man använda mamma-jeans jämt och föralltid??? hahha



I veckan ska jag jobba på ett dagis i Leksand, blir en hel del o göra som det låter. Fast det är bara 5 tim/dag. Kan räcka dock, har annat jag måste hinna med:D
Hon som jag jobbar för skulle tydligen bli sjukskriven 3-5 veckor med, så med lite tur kanske man kan få det viket:) Tvivlar dock på det för det finns nog många andra som kom in före mig som ligger bättre till där.
Vi får se:D

nä, nu är det snart pizza o coca cola på menyn, ha det gött:P:P

Nu gick det lite lång tid igen....

2009-05-07 @ 17:25:21

Jag har varit RIKTIGT dålig på att skriva nåt här på senaste tiden.
Det lär ha hunnit med att hända en del, men frågan är ju hur mycket jag egentligen kommer ihåg ^^

Vad som INTE har hänt än är att flytten är klar, jag blir tokig på att ha lägenheten hängandes över mig än.
Nu jobbar jag den här veckan, sen är det barnmorskan den 12/5 som gäller. Sen är det raka vägen till Blge för att se till att allt blir färdigpackat så man kan ta tag i skiten nångång.
Bara grejerna kommer ut så det kan komma upp lite ny tapet och städningen kan bli klar. Jag vill UUUUTTTT!!!!!

Jobbet går kanon, jag trivs riktigt bra överallt jag jobbar runtom i Leksand.
På Valborg fick jag jobba på Magnus jobb här i Näs, det blev bara 3 tim lite drygt, men det va nära till jobbet och ännu bättre att det va nära hem efter:)
Nu vet jag verkligen hur bra Magnus har det, haha

Mozarth är numera en Andersson och bor i Karlstad. Magnus, jag och Mackie var iväg till Karlstad och lämnade honom i helgen. Det gick bättre än väntat, tills jag kom på att jag nog inte sagt hej då så mycket som jag velat. Det gick så snabbt när vi väl blev klara att åka.
Hade en mindre panikattack igår kväll och saknade honom något så fruktansvärt att jag bara ville grina.

Sebban är överlycklig nu iaf och det känns bra att Mozarth bor nånstans han trivs, för det är det inget tvivel på att han gör.
Men aj va ont det gör att han inte är hos mig längre, 9 år känns som en fjärt i vinden nu, jag hade behövt minst 9 till:(


Iaf, hann med att träffa Pia, Jenny och alla barnen i Karlstad. Herr Ölmebo var iväglurad på svensexa med grabbarna grus, så jag hann inte se röken av honom^^ Nästa gång får det bli:D
På kvällen hos Pia fick vi varm smörgåstårta som Mackie svängde ihop, mums va gött det va..


Lilla Sebastian som inte alls är så liten längre:)


Lilla Linnea som jag fick se första ggn, hon är då alltid glad:D



Linus och Emma är tyvärr aldrig still så dom fastade inte på kort:(

Söndagen vart inte så långvarig eftersom vi skulle åka hela vägen hem igen, men ett stopp på IKEA var en nödvändighet.
Jag lyckades hitta mina korgar till badrumshyllan som jag siktat in mig på, sen köpte jag 4 nya kuddar till sängen, en påshållare (rosa såklart), 2 krokar och 4 nya handdukar till badrummet, en klisterborste, 3 plastburkar med lock och ett set med 4 små kryddburkar i glas.
Jag kom undan med 280:- där.. wehooo
Tyvärr så fick jag min elräkning med den här lönen, trodde den skulle komma nästa månad med ack så man bedrog sig.
Databorden får helt enkelt vänta tills nästa månad och det får bli en ny tripp till IKEA, dock i Gävle den här ggn:)


I tisdags vart det grillning hemma hos Linda och Tobias. Vart riktigt gott. Tyvärr så va det en skitdag vädermässigt, men det hindrade inte oss^^
Fick även en bokhylla av dom till vardagsrummet, det är en sån där hylla med massa fack som man även kan dela av rummet med om man skulle vilja. Jag har alltid velat ha en, perfekt:D Tackar man för.
Linda skickade även med en tröja och ett par byxor hem som jag ska prova, men det har jag lyckats glömma trots att påsen hänger fullt synligt på garderoben^^
Ska ta tag i det i helgen jag:D



På kvällen på Valborg var vi uppe på Björkberget och kollade på brasan. Den va ganska liten mot vad en annan är van vid, men det va gulligt^^
Stannade inte så länge, brasan branna ner ganska fort och det blåste en hel del där uppe. Sen att man knallade upp för en 80 graders backe för att komma dit hjälpte säkert till en del också. Det tog verkligen musten ur en, flås har man inget^^


På fredagen den 1 maj var vi med Björn, Maria, Sussi, Candell och lilla Wilma på Rättviks marknad. Vi mötte upp Mackie och en vän till honom där med.
Jag lyckades göra av med alldeles för mycket pengar på - hör och häpna- kläder!
Jag köpte mig 2 st tunikor och 2 par tights till mig, varav jag redan är smått beroende av allt utom dom vita tightsen^^
Sen blev det ett par 3/4 byxor till Magnus så han slipper svettas ihjäl i sommar med.
Hittade även en ballongvis och en silikonpensel så man kan baka som folk!
Tror Maria och jag åt i mer eller mindre varenda stånd som vi gick förbi, iaf kändes det så^^
Köpte bara naturgodis i form av salta solrosfrön iaf.. haha

Björn får en kram på näsan:P


Maria och jag är glada iaf:D


Björn vaktar!


 
Maria fick ta över mina gamla datordelar, Magnus skruvar, jag har färgat håret på Björn och Maria.. ja.. hon är nog mest bara lite knasig.. haha



Magnus är fö så förbaskat snygg att jag blir knäsvag, MIN MIN MIN!!!!! <3<3<3



Här är miffona hemma hos Jenny:)



Passade på att luncha på IKEA med, förevigat såklart:D



Pia och Jenny :D



Pia skrattar åt en utmattad Thess som jagar en kram av Sebban, jag fick en när vi skulle hem iaf:D:D
.


Mackie och jag gjorde dvärgar, hysteriskt roligt just då kan jag tala om.. dock så fastnade det inte så bra på bild:D




Sådär ja, det får väl räcka som en uppdatering idag, jag tänkte sätta mig och titta på Criminal Minds och CSI NY.
Har redan hunnit med Bones, ojojoj vilket avsnitt, hatar att det är en hel vecka kvar nu, bleeeeeeh:S:S:S:S

Sen ska det lagas pannkakor till middag, Magnus hade fläskpannkaka som förslag, men jag klarar inte av det salta baconet, allt som smakar för mycket salt gör mig BLÄ just nu, så länge det inte är saltlakrits vs:D