Tackar tackar

2009-01-31 @ 17:19:41

Blev utmanad av Maria



4 av Mina favoritprogram på TV

* CSI (alla versioner)
* Lipstick Jungle (ny favorit)
* Criminal Minds
* Bones


4 saker jag gjorde igår

* Kollade på 8 avsnitt Dead Like Me
* Lagade mat
* Åt massa chips och drack öl
* Gosade med Magnus <3

4 saker jag längtar till (efter)

* Semester
* Nytt jobb närmare/i Siljansnäs
* Helsingfors
* Spanien

4 Favoritrestauranger

* Königsee pizzeria (håller med tant)
* Hamlet hemma i Linköping (selleribiff ftw)
* Mc Donald's bara för att Maria inte ville skriva de själv^^
* Magnus kök?!:P


4 saker på min önskelista

* Ekonomiskt oberoende
* Ett hus (ja tack, tar ett sånt jag med)
* Körkort
* En mini-Magnus.. hohooo


4 personer jag utmanar

Helt frivilligt.. inte många som vet att den här bloggen finns mig veteligen^^

Siljansnäs

2009-01-29 @ 14:21:56

Nu är jag hos Magnus:)
Resan va f.ö. skitrolig, helt klart den mst lyckade jag vart på hittills, och det säger en del^^
Jag tyckte jag tog det relativt lugnt med alkoholen, men det slutade med att jag va fullast av alla, sittandes på golvet mellan 2 sängar i hytten o joddla på.. magnus och mackie hade tydligen en hel del skoj åt det.
Sov gjorde jag tydligen lite oroligt dock, Magnus talade snällt om att jag knuffat honom ur sängen under natten, och att jag skakat och viftat med armarna som en tokig och han försökt väcka mig. Jag vet då inte, men eftersom jag inte blev NÅT sjösjuk den här ggn så var det väl på det viset det fick visa sig istället då.


Bussresan hem däremot.. fy fan vad jag hatar en del människor. Kalla mig gammal, men när man åker kryssningsbuss så borde det va en oskriven lag att man inte super sig redlös, gapar, skriker, spelar skethög musik på en kass mobil på full volym och bara allmänt är en pain in the ass för oss andra.
4 timmar av detta fick vi stå ut, min skalle va på gränsen till explosion när vi stannade för 30 min paus vart det nu kan ha vart. Sen blev dom tysta , när vi va 15 min från borlänge!!!!!

Det va kul med lite uppdatering hemifrån med, en av dom vi träffade på båten är från linköping, hon förklarade hur läget va hemma nu, men barer och div. vilka som bytt namn, renoverat om osv.. haha
det kändes lite lagom skumt att få en kort utbildning på barerna hemma i stan från en tjej som är 12 år yngre än en själv.
inte konstigt att barerna har hunnit bytanamn osv, om det va 12 år sen jag va på vissa av dom:O

I morse klev jag och magnus upp halv 7, bussen mot leksand gick halv 8 lite drygt, sen va vi framme strax efter 9 nångång.
Det är SVINKALLT i Siljansnäs, massa snö och ft. strålande solsken. jag bara älskar det här stället, ska bli kul at se det på sommaren, även om jag tvivlar på att mycket kan slå hur det varit här i vinter. det är som en oas man kan andas i.. speciellt nu, när det känns som lungorna expanderar för fort av det minsta andetag :P
Överallt luktar det mormor, i det menar jag skorstenar , helt underbart. (ok Lurv, mormor luktar inte skorsten, men det luktar skorsten hos mormor... gör det inte mer invecklat än det är ditt nöt^^)

Hittade jag bara ett jobb i krokarna skulle jag kunna bosätta mi här imorrn, men det är ännu en sak man får lägga på framtiden, och det brukar juh va SÅ mycket på den listan som faktist blir av.. pffff

Ska ta en rök nu och kasta mig framför tv'n tror jag.
Magnus jobbar till 21.30, så jag har lång tid att fördriva i min ensamhet.. bleh
spela kunde jag inte göra, för mitt konto har gått ut, det får snält vänta tills bror fått sina pengar på a-kassan.


.............................................................


Är det inte skumt hur man kan gå från att va på skitbra humör till att gå ner sig totalt på nolltid?!
Jag vet inte varför jag började tänka på vad som ska va framtiden, men helt plötsligt så kom paniken.. och den verkar inte vilja försvinna nu.
Jag funderade på om jag va för gammal, kom fram till att det tydligen stämmer.. och det äcklar mig nåt ofantligt mycket.



...................................................................

Verkar som jag inte kan sluta skriva idag, kan va för att jag vill ha annat att tänka på, men det värsta försvann efter att jag ringt o pratat med kokka, nu är jag mest bara matt.
Tog en öl, gick o köpte mig lite kex och ost så nu har jag knaprat lite sånt och kollat på COPS. det är verkligen INGET på TV värt att se. tror 2½ män börjar snart dock, 2 avsnitt på rad, sen va det nog 2 avsnitt av simpsons om jag ens är på rätt kanal nu.

Tog mig ett bad på nån timma så jag fick känna mig lite ren igen, funderar på om jag skulle ge mig ut och gå en sväng. Skulle vilja gå upp på berget men det är kolsvart ute nu så den idén läger jag på hyllan. Antar att Magnus skulle grina illa om jag gick upp dit nu iaf. Inte det mest säkra ställe att va på, sen hittar jag kanke inte ordentligt heller.. mer odds emot mig.

Magnus skulle kolla upp om hon som är omr. ansvaring för lokalvård här uppe jobbar imorrn, ska väl träfa henne och lämna CV vad jag förstog. Jag vet inte riktigt vad som blev sagt. Antar att Magnus vill ha upp mig hit, men jag kommer inte röra på mg om jag verkligen inte måste, när jag inte har ett jobb.
Jag söker i Leksand som det är nu, för att kunna va lite närmare honom iaf, men det finns juh inga jobb att tala om. Jag la in mig i databasen på Leksands kommun, fast chansen att dom ringer just mig är ganska minimal.. så har jag iaf försökt.


Jenny och Mattias kommer närmare och närmare sitt bröllop nu:) Helt sanslöst vad tiden går egentligen, jag tycker nästan det va förra veckan jag sneglade på Jenny när hon satt i hans knä och jag fnittrade i hemlighet. Sen när det blev officielt var det bara hur kul som helst.. för även det förhållandet kom juh helt otippat med tanke på hur länge dom känt varandra. Hur som helst så har det gått ett par år och när det kommer till att gifta sig, skulle jag inte hitta några andra som jag är mer säker på kommer hålla ihop resten av livet. Sååå roligt <3

måndag utan ångest:P

2009-01-27 @ 02:06:10

Nu är Mp3 spelaren laddad för bussen till båten, fyllde den till bredden med dope stars inc, gutter twins och seraphim shock.. bara musik jag inte kan tänkas tröttna på det här århundradet.

Magnus ligger i sängen och jag ska förpassa mig tbx dit efter en rök, har vart hos Macki ikväll och kollat film å druckit kaffe. Nu är jag tröttast och klockan ringer 8.


ha det bäst

Jahopp

2009-01-25 @ 15:05:56

Det gick inte riktigt som jag ville idag med jobbet. När jag väl klättrat ner dit över drivor med snö och sicksackat fram mellan plogbilar/traktorer, så fanns det ingen där!
Antar att det inte börjar nån innan 10 så jag vände helt enkelt och gick hem igen. Får försöka komma på nån vettig ursäkt tills imorgon eller helt enkelt hoppas jag slipper undan helt (yeah right!).

Maria skulle ändra layouten här idag:) den hon petade ihop vart helt perfekt!!!!, hon vet att jag är en sucker för svart/lila, så det kunde inte ha blivit bättre, sen att den är så simpel fortfarande är ännu bättre:) Vill inte ha en massa grejer som segar ner sidan hit och dit iaf.

Trött är jag, sitter med balkongdörren öppen så det är svinkallt, somna lär jag inte göra:) Tänkte jag skulle vädra innan jag sätter igång och städar. Magnus kommer imorrn så det ska göras idag, jag jobbar imorrn bitti till 11 tiden, han kanske dyker upp innan jag kommer hem om jag förstog han rätt, så det finns inget utrymme för städning imorrn.
Just precis nu känner jag mig bara väldigt lat, har tittat egenom s03 av ugly Betty, för den hade helt lyckats förtränga. Ögonen är som tefat i nuläget men jag är iaf på väg bort från datorn, sakta men säkert^^

F.ö så hittade jag ny musik som va bra, det borde finnas på nåt soundtrack till Ugly betty, men killen som sjunger heter Val Emmich, grym röst.. I like:)

Nu skriver Kokka att hon vill åt mitt konto här, dags att rusa:) 



Saknar dig mitt Miffo, men nu är det iaf bara 1 dag kvar <3<3 Älskar diiiiiiig

puss?

2009-01-25 @ 00:40:28

Ja tack, det kan ja ta ett par!!! Kudden är ett kasst substitut för pojkvän fyi^^


Vaknade helt åt fanders idag, kvart i 12.. hade vart underbart skönt om det inte va så att jag skulle vart på jobbet kl 8!!!!!
Ingen hade ringt och undrat vart jag höll hus så jag satt här med en knut i magen ett tag innan jag bestämde mig för att knalla dit imorrn istället.
Tänkte att om jag låtsas som att det regnar så kanske jag kommer undan med det? Jag gör juh mina timmar iaf, så förhoppningsvis ska det inte va hela världen, jag är ju ledig imorrn egentligen.

Idag har det snöat hejdlöst, jag passade på att ta en sväng till affären när det va uppehåll och det va riktigt skönt ute.
Det blir ju alltid varmare när det är mycket snö av nån skum anledning, sen blir det tyst- mer dämpat- med.. skönt som bara den.
Om det inte vore för dom 150 somalier jag mötte tll och från affären så hade jag kunnat låtsas att jag ve ensam kvar här, så tyst va det:)


Fick ett litet meddelande från Pian att hon hade Thess abstinens nere i Karlstad:) jag saknar alla med, oturligt nog ligger mina ledigheter tokigt till:( Fast näösta gång det är nån röd dag eller liknande får jag nog ta en tur ner dit o hälsa på alla. Jag vill hinna se Sebban, Emil, Linus och Emma innan dom når är tonåren, och Linnea har jag inte sett alls än mer än i en webcam...
Tjata på mig lite så jag får arslet ur, så sliter jag med Magnus med om det vill sig med jobb och allt:D




Pusssssssss <3

Idag fick ...

2009-01-23 @ 13:15:44

Idag fick jag ÄNTLIGEN se dom 2 nya avsnitten av Bones!!!  Vet inte varför det inte sändes något förra veckan när det skulle ha varit, men det kvittar eftersom dom petade in 2 på samma dag.
Kollade även på senaste CSI, men med tanke på att det är minst 2 personer som läser detta som följer serien så ska jag inte avslöja något. Men OJ va knäppt allt blev:S

Idag är det fredag, vilket innebär 1 dag till med jobb/alarm. Jag har vart grymt trött varenda morgon på siståne, men ska väl va glad att jag tar mig dit alls, haha
Nästa vecka har jag planerat lite ledighet med tanke på kryssningen, sen tror jag att jag följer med Magnus tillbaks till Siljansnäs ett par dagar, det blir ett break från både jobb och bror.

Numera är vardagsrummet/sovrummet off limits för både katt och bror.. jag behöver ha LITE egen tid vilket inte är lätt sen bror flyttade in. Katten får snällt hålla sig på andra sidan dörren så det blir lättare för Magnus när han är här.
Spelar ingen roll hur mycket jag städar när katten ändå bor här, men jag gör vad jag kan:(
Skulle det visa sig att det inte hjälper iaf får jag börja fundera på allvar ifall Tozz kankse ska få flytta till nån annan istället.
Känns hårt som fan, har ändå haft stolpskottet i 9 år nu, för att inte tala om allt han har fått stå ut med.
Flyttar hit och dit, folk som kommer å går, fylleslag utan dess like med tillhörande högljudda efterfester som kunde hålla på i en vecka. Tur att han gillar att va i centrum, för kel har det alltid vart gott om iaf:)

Nu ska jag försöka leta reda på min nyckel till tvättstugan som jag lyckats städa bort nånstans, sen blir det lite WoW och Ventrilo som vanligt.


Mina Gryn <3






Trött

2009-01-23 @ 00:16:19

Ska lägga mig om ett tag och kolla på TV innan jag förhoppningsvis däckar för natten.
Har i vanlig ordning spelat WoW hela dagen idag, den försvann kan jag tala om..

Va över hos grannarna o drack lite kaffe med, sen har jag juh faktist jobbat med :O

På måndag kommer Magnus igen:) Längtar ihjäl mig efter honom varenda gång nån av oss behöve åka hem.
Jag är bortskämd den här månaden med hans ledigheter, så jag borde nöja mig med det, men icke!:P
Åker på kryssning på tisdag med, ska bli riktigt kul, va evigheter sen. Sist jag satt på en båt va till Helsingfors, helt ensam i 19 timmar, lagom trist.


Hur som helst, dags för tandborsten!!

nattens

Nyheter på svenska?!

2009-01-22 @ 15:58:48

Jupps, nu blir det nytt, tröttnat totalt på min gamla LiveJournal blog. Inte minst för att jag envisats med att hålla den på engelska så dom som läser den faktist förstår nåt, men det blir för mycket jox runt omkring. det får va nu helt enkelt.

Så nu ska jag bara tjata på kokka att hon leker ihop nån snygg layout, annars får jag sätta mig å göra det själv nåndag, vilket inte är det minsta motiverande just nu.
Tror att jag lutar åt hur min andra ser ut, men dags att ta tag i att göra en ny header dock, den känns aningens utdaterad på nåt sätt:P

hur som.. nu börjas det om helt enkelt