Flytt

2009-12-12 @ 22:00:29

Jag har flyttat till http://thuss.se/

<3<3William<3<3

2009-12-07 @ 08:12:56

Det är helt otroligt, nu är man helt plötsligt mamma på riktigt. Jag tror inte jag kommer förstå det inom nån snar framtid, jag tror jag stirrat ut våran stackars son vid det här laget:) Det råder inga tvivel på att han är det finaste som finns!

Skriver, ritar och berättar mer när vi fått komma hem från BB, man känner sig inte så bekväm här, på nåt sätt alls:)

38+6 och nu är det nog snart dags

2009-12-04 @ 09:36:53

Vaknade som vanligt av att jag va kissnödig utan dess like i morse, kl va inte mer än halv 8 och jag är fortfarande skittrött.

Gick på dass och insåg att trosskyddet va helt brunt.. YUCK!!!
Satt kvar ett tag och dividerade med mig själv om det ens är värt att ringa och höra sig för om vad det kan va, men det är väl lika bra. Ringde till förlossningen iaf, kände mig lagom dum som inte kunde förklara mig riktigt, men dom är onekligen trevliga.
Hon tyckte att jag skulle vänta till 8 och sen ringa deras dagavdelning och se vad dom säger.
Jag tänkte att jag skulle få somna om, men icke!
Ringde iaf strax efter 8, hon tyckte det lät som det kunde vara en gammal blödning, frågade om jag har värkar osv. Herregud jag vet inte, jag har aldrig haft värkar förr!!
Hur som helst så har jag ont i ntervaller, men jag tycker att det är lite för snabba intervaller för att kunna vara värkar just nu.
Jag skulle ringa igen om det var som en mer "ny" blödning sa hon. Jag vill inte ge mig iväg i onödan heller eftersom det är en bit att åka, sen ska man behöva få tag på skjuts osv.
Man känner sig mest bara besvärlig nu.

Magnus han sover som en stock, han höll sig vaken en liten stund när jag sa att jag skulle ringa förlossningen, men sen stängde jag dörren till sovrummet så han ska få sova lite till.
Jag springer på toa var 5e minut nu, tror inte jag är kissnödig på "riktigt" men det kommer nåt varenda gång så det är väl tur det då:P

Får se om det blir några förändringar under dagen, kom precis på att vi inte har några värktabletter hemma, tur dom har ett litet apotek här nere på Tempo, Magnus får nog gå ner sen och köpa alvedon.

Nu lär man bara sitta och vänta på att nåt ska hända på riktigt, det va inte det minsta roligt att ha en sån här morgon.

Är trött så jag ska nog lägga mig i bingen igen, det va inget att se på TV eller nåt, frukosten gick ner fort och jag ska bara dricka klart kaffet.

Men nu gör det banne mig ont på riktigt i magen.. dock för ofta som sagt.. undrar vad man ska göra av det här.. gaaaaah, tänk om man liksom bara VISSTE!!!

Borlänge en snabbis

2009-12-02 @ 23:49:43

Idag har Magnus och jag vart på utflykt.. igen. Sist åkte jag ju själv, men jag är i ärlighetens namn inte direkt kaxig nu, så jag vågar inte. Känner mig värre och värre för varje dag som går nu, det gör ont på dom mest konstiga ställen och magen väger tamigfan ett helt ton tror jag. Vaknar konstant när jag ska vända mig i sängen, bäckenet knakar och smäller, förvisso väldigt skönt just när DET händer.. frågan är väl bara hur bra det egentligen är?
Tyvärr har jag alltid vart en vilde när jag sover. Det kan om inte annat intygas av hur sängen ser ut när jag vaknar^^. Det har iaf inte ändrats iom graviditeten, så jag vaknar väl en 25ggr varje natt av att det gör ont när jag knör fram o tillbaks.
Pigg är jag verkligen inte, hjärnan funkar mindre bra med.. haha, inte klokt vad man kan dumförklara sig själv:P

Igår va ju Linda och Tobias här med lilla Tindra. Linda förklarade för mig att jag minsann kunde tvätta bäddmadrassen (som är 180cm bred) i tvättmaskinen. Jag bara stirrade på henne och frågade hur i helsike det skulle gå till, hon upplyste mig om att hon gjort det och det gick HUR bra som helst.
Tänk nu med min hjärna, att jag försöker se en bild av Linda stå och försöka mosa in en bäddmadrass som är så pass stor och minst 5cm tjock i en vanlig hushållsmaskin. Det skulle självklart inte funka, men jag undrade förstås varför inte jag skulle klara av et när hon nu gjort det.
Fan va lack man blir på si själv för att man inte tänker på en sån sak att det faktist går att ta AV fodralet på madrassen och tvätta, vilket underlättar en hel del.
SUCK!
Det är bara ETT exempel på hur puckad jag är nu, sömn eller inte, smart försvann ut genom dörren nångång under dom här 9 mån.

Ytterligare ett bevis: Nycklarna vi köpte till att lufta elementen med funka inte, dom passa inte helt enkelt. Inte fan kunde jag komma på tanken att bara ta en vanlig skiftnyckel och vrida på pluttarna med!!!
Iaf så kom jag på den under kvällen här, satte en plastbytta under elementet ifall det skulle droppa vatten.. och vred till.
Först lite grann, sen överdrev jag så ploppen flög iväg och det stog som en fontän i vardagsrummet. Jag fick dit fingret ganska snabbt, men det är tryck i grejerna, gjorde ont, jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, var dyngsur och allmänt WTF.
Magnus letade efter grejen som flög loss och försökte sätta dit den medans det fortsatte vara en fontän. Fick iaf dit den tillslut, nu får vi se om det komme göra nån skillnad.

Drygt att vi la ut en 100lapp på nåt vi definitivt inte behövde bara.
Nu fattas väl bara att toan ska laga sig själv med så kan jag ta in på psyk sen.. hahaha


Nog om det, nu fick ni iaf skratta lite åt min misär:P


Borlänge som sagt... Va in på Jula först och leta kran.. hitta ingen, men Magnus bror tyckte vi skulle ta en titt uppe i stugan, kunde finnas där.
Var på Rusta och handla upp en 500lapp istället. Blev en liten grå fin dörrmatta att ha vid mina skor innanför balkongdörren här, en ny löpare till köket, ett stort underlakan till sängen, nya matlådor, en hylla som Lurv kommer få borra upp när han kommer hit, lite skruv och plugg, halkskydd att lägga under dom röda mattorna så barnen slipper åka skridskor in i julgranen igen^^ och säkert nåt mer jag glömt bort.. ja, 2 lådor pepparkakor med.. yumssss.

Köpte en liten snuttefilt till bebis med, men det va på H&M det.

Efter det va klart så kom Björn och hämtade upp oss, vi åkte hem till deras nya lya och drack kaffe ett tag, Det kommer bli kanon att bo där för dom, området är perfekt, nära till sjön och lugna gatan. Riktigt gött att dom tagit sig från TÄ tillslut med:P

Maria säljer sin tvättmaskin till oss med, dom har en i lägenheten redan som ingår och vi behöver väl en.. så hennes toppmatade kommer iaf till användning här. Synd att badrummet är så litet bara, blir nog till att kasta ner badkaret i källaren om det ska få plats med saker där inne.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa innan det är på tiden att försöka blunda. Blev ju inte mycket sömn inatt och imorrn bitti ska vi vara barnvakt till Tindra så att L och T kan få plocka lite med huset. Ska väl traska upp till stugan med, får se om jag orkar gå bort till Tasbäck dock, får ont ganska fort när jag ger mig på nåt tyvärr.iaf
Hoppas vårat vanliga nät kan hoppa igång snart med, sen behöver jag verkligen grejerna som Magnus skickat efter till min dator. Troligtvis så är det mitt nätagg som är paj.. allt tyder på det . Det återstår att se när Komplett orkar posta grejerna:P
Men jag saknar min dator!!!! och en hemtelefon. Den här laptopen är en kas ursäkt till dator, kan knappt öppna webbläsaren utan att den har dödsryck. Känns som jag missar så mycket!!! Massa serier, Twilightforum osv. Tur man kan hinna med lite facebook iaf så man vet att det finns en värld utanför Näs.. haha

fan va larvigt fast man är i att ha internet, man får skämmas!!!!


Nu läsa mera BD <3

Lite snabbt igen

2009-12-01 @ 21:43:02

Jag har ingen ork att sitta vid datorn idag heller, jag vill mest bara läsa:P

Hur som helst, jag lovade lite kort, så här kommer dom.
























Har hunnit få upp lite tavlor och dyl efter dessa blev tagna. Sen är det lite småplock kvar, men idag har vi spenderat dagen med tvättstuga och besök.
Linda, Tobias och Tindra va förbi en sväng i fm, alltid kul:)


Magnus han fick sin julklapp på posten idag, så han är fast i spelet på obestämd framtid som det verkar.

Imorrn ska vi in en svng till Borlänge och köpa lite smått. Måste ha en sån förgrenare till antennuttaget, en nyckel att lufta elementen med och sen nån slags hylla till att ha ovanför diskbänken i köket. Blir bara två konsoller med ett hyllplan, så knappast nåt avancerat.
Sen skulle lurv hämta upp oss och vi ska ta en kaffe i deras nya lya i ornäs. Ska bli kul att se, deras lägenhet verkar GRYMT snygg:D


F.ö är jag verkligen sååå tacksam för all hjälp vi fick med flytten. Mackie, John och en annan vän till Magnus fixade så snabbt att jag knappt hann med här:)
Nu är det bara flyttstädningen kvar där borta, det kommer gå på ett kick när vi väl tar oss tid för det. Det har vi en hel månad på oss att fixa med för den delen, på 2 pers går det undan med rackabajsarfart:)

Ne, nu läsa.. bajj baj