En dag till

2009-04-22 @ 17:37:38

Jag har haft turen att må bra hela 2 dar nu, fast idag känner jag mg som en yrskalle igen. Det är så jag börjar undra om det är Colan som gjort att jag mått bättre, det låter helt fel det.
Men eftersom jag inte kan med att dricka mer än 1 kopp kaffe längre (GRÅT) så är det möjligt att koffeinet fattas, man har ju en del beroenden.

Idag har jag vart och jobbat, fötterna brinner och jag skulle vilja ta mig ett varmt bad. Det kan glömma när jag redan är snurrig dock:(
Magnus jobbar tills 22.15 ikväll, då ska jag ha fixat till någon mat av det obefintliga som finns i kyl och frys här med. Han kommer va hungrig utan dess like troligtvis.
Fick jag bestämma så skulle han banne mig äta mat när han jobbar!! Det funkar för alla andra att ha en matlåda med till jobbet så det borde det göra för honom med. Om inte annat för att det ska va lättare att jobba, det går åt förbaskat mycket mer energi än vad man kan tro ibland.


Nu ska jag kasta mig på soffan ett tag och vila lite, sen ska jag ta tag i dammsugaren och göra ett ryck här. Magnus har städat resten så dammsugningen fick bli min:)

Här va det dött

2009-04-21 @ 13:15:41

Jag har inte haft ork nog att uppdatera här på ett bra tag nu, så vi får se hur mycket jag orkar knåpa ihop:)

Flytten är fortfarande inte klar, förhoppningvis kan det ske relativt snabbt efter att jag fått iväg Mozarh till Pia och Sebban:)
I nuläget så är Mozarth ensam hemma under uppsyn av mina kära grannar som onekligen ställer upp i vått och torrt. Men han trivdes tydligen ensam, han har kartonger att kela med och hoppa runt på, något som är en nöjespark för honom:)
Jag saknar honom, men jag kan inte åka hem än för jag har massa jobb att ta itu med. Meningen var att jag skulle åkt hem på fredag, men nu blir jag kvar till måndag em. då jag jobbar på måndag med.
Gud va skönt det ska bli när jag kan åka med honom, klart jag kommer sakna honom, men det livet han har nu är inget bra alls. Jag längtar tills jag får slippa mitt dåliga samvete att jag väljer jobb här över att vara hemma med honom, men jag har inget val nu.

Jag har en hel del att ta itu med nästa vecka hemma, hemma i lägenheten. jag vill packa klart allt så det är bara att kasta in det i en släpkärra sen o dra iväg. Jag vill att lägenheten ska bli tom en gång för alla så jag kan ta tag i städning, målning och tapetsering. Köket får jag betala 600:- för om jag inte får fatt i den där speciella färgen att måla med. Bror har lyckats göra fettfläckar på tapeten där ute. Jag får antingen måla över tapeten eller låta Tunabyggen ta hand om det. Jag sa att det va beroende på om jag hann eller inte, men hur som helst så får bror betala, vare sig det blir färgen eller om det blir till Tunabyggen.

I vardagsrummet ska det bara sättas upp 3 st våder över dom gamla. Dit finns det tapet i en garderob som tur va. Annars hade det kostat 1600 om jag inte ville göra det själv. Det lär juh fixas på nolltid så det slipper jag iaf:)

Påsken var lugn här. Magnus jobbade och slet hele påskhelgen och veckan efter. Det har vart magsjuke-epidemi på hans jobb så det är många i personalen som också blivit sjuka. Han jobbade dubbelpass 2 dagar innan han var slut och inte orkade mer.
Nu jobbar han idag igen, jag har vart bortskämd med att ha honom hemma hela dagarna nu, har vart skönt:P

Jag jobbar imorrn och resten av veckan, sen blir det på måndag med. . Förhoppningsvis ska allt funka med lönen från Leksands kommun nu, annars ligger jag pyrt till. Det är alltid nåt krångel när man ska ha första lönen från ett nytt jobb.
Sen ska det ju föras över från Nordea till Swedbank med, jag vet inte om det gör någon dag extra?



Den 12e maj ska jag till barnmorskan här i Leksand på inskrivningssamtal. Lite nervös över det, då jag vet att jag äter alldeles åt skogen fel och för lite vitaminer och div. Jag måste komma ihåg att köpa några såna där multivitaminer på måndag. Det ska innehålla en hel drös med grejer tydligen, en va det viktigt med folsyra med. Allt det där låter som farliga kemikalier i mina öron, men det är bäst att lyssna på vad folk säger som vet:)
Barnmorskan verkade trevlig iaf. Hon skickade hem lite saker jag kunde läsa, mest om mat för det va det jag undrade mest över. Vad man inte får äta osv. Det är juh ett väldans pet med fisk o grejer:O


Men nu vart det tilt i hjärnan här för jag nyss fick så FÖRBANNAT KUL NYHETER!!!! WEEEEE

hörs sen:D:D

Nostalgitripp!

2009-04-13 @ 10:54:16

Jag vet inte om det är vädet, att det håller på att bl sommar (yeah right) eller om det beror på andra orsaker, men jag känner mig aningen nostalgisk idag.

Därför, får ni stå ut med lite kort:)


systrarna Andersson, innan Hardcore Superstar spelning '06


Tommy, Anders och Jimmy, samma kväll


Sen blev det porr på Arena:D


En fest som slutade med en blåslagen rumpa, men ojoj va kul det va


även den kvällen slutade med porr, fast på nöjes:D


Kokka och jag tittar i glaset ur alla tänkbara vinklar. Crash Dïet spelar i Linköping


Hanoi Rocks kom till Karlstad 2005 och spelade på Arena:)


Tog en tripp hem till Linköping for lite HCSS porr på Nykvarnsfestivalen


Maria och jag gör S2 väldigt osäkert på L'N'N 2005... ujuj vilken kväll


Rob Nasty himself^^


Lurv kom och stal med mig till Borlänge en kväll 2007, då va detta hysteriskt roligt


Det spelas kubb med grabbarna grus:) Mackan, Thure, Ölme och Gräsberg



Sweden Rock '05 lyckades Amor smita med:P:P




Det va allt för nu, ska försöka se om jag kan få i mig lite kaffe och nån smörgås:D

Från Jenny:)

2009-04-13 @ 00:50:34



Denna kvinna går världen runt, för bröstcancer!
Var vänlig och sänd henne vidare så att hon kan nå sin destination,
be en bön för alla som drabbats av denna förfärliga sjukdom
och sänd henne vidare så att hon kan komma fram...

Glad Påsk!

2009-04-10 @ 12:46:22

ät inte för mycket godis nu, det ska räcka till Thuss med!!!!





Just nu bakas det muffins här, dom blev blå!!!!
Luktar gott gö det iaf, nu ska jag bara försöka att inte sätta i mig alla innan besöket kommer.
Bror, Kokka och Lurv kommer hit idag:) Bror ska låna Magnus laptop med sig till Ängelholm så han inte klättrar på väggarna utan dator. Sen lånar Magnus ut sitt mobila bredband med, han skämmer fan bort ALLA!:P

Ne, nu ska jag se om det går att äta mina blå muffins, lite smånervöst^^

Om Heminredning

2009-04-09 @ 13:00:04

Japp, ni läste rätt.

Häromkvällen när jag gått och lagt mig för natten, hörde jag Magnus som hade ett mindre skrattanfall på toaletten.
Resultatet av det hela fick jag se morgonen därpå:P

Han vet verkligen hur han ska få mig att skratta, även när man sitter på dass:D





Jag älskar dig med hjärtat <3<3<3
Min alldeles egen knäppskalle.. haha

Jaha, då gör vi det här då

2009-04-09 @ 12:24:38

Utmanad av Kokkelito

Lista 5 saker som du ska göra under 2009.


 

  1. Flytta till Magnus
  2. Flytta Tozz till Pian
  3. Börja jobba mer
  4. Börja betala av skulder med lite tur
  5. ..........................

Jag utmanar ingen som inte vill:P
 

Snyggt jobbat Therése!

2009-04-06 @ 20:59:26

Halloj igen, nu va det ett tag sen man plitade ner nåt här så det är bäst man tar tag i saken igen.

Har hållt mig i Siljansnäs hela veckan och jobbat inne i Leksand. Har vart på Edshult den här gången, det va ett grymt skönt ställe att va placerad på måste jag säga. Skönt att slippa tjo och tjim från skolever^^
Det är på Edshult och Gymnasieskolan jag trivs bäst så här långt, nu får jag hoppas att det blir lite sjukdomar framöver, hur elakt det än låter så vill jag ju jobba:D

Var sjukanmäld från vanliga jobbet den här veckan, sjukanmälde mig natten mellan tisd. och ons. förra veckan. Man får vara hemma sjuk 1 vecka utan läkarintyg mig veteligen. Men nu grina dom illa på mig för jag sa NEJ till att åka in och jobba när jag va "sjuk".  Första gången jag sa nej till något, det dög inte alls!
Idag ringde nån som jag aldrig pratat med förr, han frågade om jag va hemma, ja sa att jag är i Leksand. Han påpekade snällt att han visste att jag inte va hemma för han hade vart hemma hos mig (!). Jag undrar i mitt stilla sinne om det ens är OK av en "arbetsgivare" att ens göra så?!. Sen hör det till saken att han inte alls vart det, min bror är där, och det hade inte ens varit nån och ringt på dörren. Vilken liten skit^^
Hur som helst så sa han att jag inte behöver komma onsdag, torsdag och jobba mina sista dagar, men att han vill ha ett läkarintyg och jag ska lämna mina kläder på jobbet. Jag va dryg och fråga vem han var med, för jag vet då fortfarande inte. Läkarintyg ska jag nog kunna fixa ett, har haft ont som fasen i magen på siståne iaf. Vad det är eller vad det beror på har jag inte en susning om, men ont som FAN gör det, speciellt på morgonen när jag börjar vakna till liv.

Magnus är på jobbet (som vanligt när jag uppdaterar bloggen), han slutar om 40 min:)
Funderar på vad han kan tänkas vilja ha för mat när han kommer hem, tog ett span i frysen här och föt tillfället lutar det nog och köttbullar eller något. Det går snabbt iaf när klockan är så mycket.

Helgen har vart helt UNDERBAR!!! med massa sooool. I lördags var vi ute och gick ett tag, såg tussilago minsann, nu är det vår på riktigt får man hoppas:O
Magnus tog ett jättefint kort på tussilagon, och hör och häpna, ni hittar det i hans BLOGG!!!!!, den som bara stått helt öde fram tills i söndags morse:P
Nu får man bara hoppas han fortsätter uppdatera den:P
Bloggen hans hittar ni HÄR!

Efter promenaden så käkade vi Thaimat från vagnen som står här på lördagar. Jag överdriver inte när jag säger att det va förbaskat jäkla gott!!!! (trots att Magnus påpekade att det brann i munnen.. haha )

Har lyckats fördriva tiden med städning här idag, tog även en ordentlig skrubbning av köksfläkten.. brrrr. Nu skriker ryggen efter att jag stått som ett Z böjd baklänges över spisen för att komma åt ordentligt. Såg säkert kul ut^^

Ne, nu ska jag leta upp nåt i matväg till älsklingen så han får nåt i magen när han kommer hem:)