Jaop, då va man tillbaka då

Nu sitter jag hos Magnus, med datorn i släptåg även denna gång.
Tur man har folk som Lurv i sin omgivning, hade sett bra kul ut om jag vart tvungen att släpa allt på bussarna hit upp.

Magnus pep iväg till jobbet ganska snart efter att jag kommit innanför dörren här. Nu sitter jag mest och väntar på att han ska komma hem så han får se hur fint det blev här:)
Björn förbarmade sig över mig och hjälpte till med allt kopplande/skarvande/skruvande och en liten dos svärande, för att få upp fönsterlamporna som vi köpte för ett tag sen.
Dom har nästan alltid såna små kontakter på fönsterlampor nuförtiden (såna som sitter till taklampor), men bor man inte i en lya som är i princip toppmodern så får man leka amatörelektriker och mojsa till det själv.

Nu se det iaf jättefint ut här, speciellt när jag bytte till vita/gråmönstrade panellängder i köket istället för dom röd/vita, det hade sett bra skumt ut till turkosa lampor. Vem vet, kunde vart skitsnyggt, men jag vill nog ha det i små doser tack.


Kokka ligger hemma i någon slags magsjuka hon:( Hoppas det blir bättre fort, inge lattjo alls med sånt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Sv: tackelitack :D. Börjar nästan misstänka magkatarr 2.0 här. Irriterande är det dock, men allt går ju över i sinom tid.



Härligt att du satte min sambo i lite arbete, nu när jag inte har ork att vara jobbig på honom..haha. Nästa gång följer jag med så jag får se när ni börjat få ordning på lyan däruppe.

2009-03-30 @ 21:02:56
URL: http://hecate.se
Postat av: Pia

Du får ta kort och visa hur det blev :) nyfiken i en strut Sebastian efterfrågar Mozart varje dag här...så gissa om han ser fram emot det :) kram

2009-03-31 @ 20:21:39
Postat av: Maria

Svar igen: Jadu..det kan man fasiken undra asg. Någon som skrämde upp mig tror jag ,eller så har jag glömt att ändra tidinställningarna på bloggen...hehe

2009-04-01 @ 22:32:28
URL: http://hecate.se
Postat av: jenny

härligt att få ordning

du får fota lite så man får se hur det ser ut hos er :)

2009-04-03 @ 10:15:42
URL: http://jennnyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0