Energi köpes!

Jag är slutkörd på alla cylindrar nu tror jag. Vanan att jobba heltid har inte riktigt infunnit sig och det märks! Ryggen är som en puckelpist av knutar och svanken ska vi inte tala om.. det är inte lätt att va så kalle-ankig som jag är, believe me:S

Veckan rann på störtsnabbt. I torsdags var jag ensam på skolan, men eftersom det va froluftsdag i onsdags så hann vi ta nästan allt då, så det va inte överdrivet mycket kvar att göra för mig påå torsdagen.
Jag kände mig dum som jobbade för snabbt, och gick därför därifrån när jag va klar istället för att sitta i personalrummet. Skulle bara framstå som att jag latade mig och det har jag ingen lust med.
Gick en sväng till den lokala bokhandeln och köpte mig 2 bäcker på rea. Fick med mig Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna" hem och även Pamela Andersons "Star", båda för 99:-, så där sparade man ett par kronor iaf.

La mig för att läsa Star, men jag har en känsla av deja vu när jag läser den. jag vet att Maria lånade den någon gång och jag sa att jag ville läsa den med, men jag har då inget minnet av att jag faktist gjorde det?? Jag vet då inte, men vafan, jag läser den igen.
Jag har haft en rejäl torka på bokfronten sen jag träffade Magnus, likaså hockeyfronten. Vad sjutton gör han med mig? haha
Böckerna är en sak.. men HOCKEYN??!! Jag blir rädd för mig själv emellanåt, nu har jag försökt ta igen mig senaste veckan och det känns som jag slukat det mesta som jag missat, men jag skäms ändå innerst inne. Hur ska cluben klara sig utan sin Thess???!?!?!

OMIGÅD!

Idag jobbar Magnus hela dagen. jag vaknade när han klev upp i morse vid halv 7, sa baj baj till han sen minns jag inte ens att han gick utanför dörrn. Jag trodde jag var utmattad och hade sovit en evighet när jag väl vaknade och gick upp, men då hade det gått 50 mn och klockan va bara 07.20. Tji fick jag som skulle sova länge när jag åter igen har en ledig helg.
Magnus yra nåt om att vi skulle gå ut och gå sen, tror tom att det kan ha vart min idé att gå idag. Han ville ut igår när jag kom från jobbet, men jag orkade inte en repris av förra fredagen på 1½ mil. Tror inte vi går så överdrivet långt idag dock, han kanske inte är så pigg när HAN har jobbat en hel dag heller^^

Var med Kristina hem efter jobbet här i onsdags med, fick med mig lite sticklingar hem, så jag kan börja berika lägenheten med lite grönt tills jag flyttar in på heltid (känns fv redan som jag bor här, trots att jag saknar lite grejer).
Ska klippa ner lite träd i skolan med på måndag så jag får med mig ett par till. Skulle köpt på mig lite innerkrukor igår när jag vi var på hemköp men det fanns inga.. pff.
Nuförtiden måste man tydligen köpa en ny blomma för att få en kruka, som dessutom är väldigt mycket för liten iaf.
Ska ta en sväng till blomsterlandet när jag är tbx i Blge igen. Det ligger juh trots allt brevid ÖoB, så det ska jag väl knappast hinna glömma bort får jag hoppas:)

Lamporna har kommit med, eller iaf taklampan och golvuplighten. Fönsterlamporna kommer i en seprat försändelse tydligen. ´Finns ingen logik överhuvud taget i hur dom resonerar på Haléns. Dom sa till Magnus att dom lamporna kommer senare för det paktet vägde så pass mycket. Men golvlampan i sig vägde 7.4 kg, taklampan låg på 3kg, dom kom samtidigt, men i 2 olika paket. Hur sjutton kan 4 fönsterlampor väga mer än 7 kg undrar jag då.
Som sagt.. logik?

Glasögonen har kommit med, så nu har jag Teacher-looken, dom satt bra, dom är mer lila än rosa och jag SER!!!!
Jag tittade ut genom fönstret när jag sattit på mig dom och såg att taken på husen brevid här inte va eettt enda tak, utan flera.. haha'
Och även fast klockan på kyrkan aldrig går rätt, så ser jag den med. Vilken befrielse:)


Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, ja det är helt sjukt när man får på sig ett par brillor. Helt plötsligt så kommer man underfund med preciiiiis hur illa man egentligen ser :P. Lite fränt är det med träd också, det är inte stora tussar med grönt på dem, det är flera små enskilda löv (eller barr om man så vill)^^

2009-03-14 @ 14:45:18
URL: http://hecate.se
Postat av: Jenny

hihi gött å kunna se bra antar jag ^^



Hehe ja de på Halen´s kan inte ha tänkt ngt smart alls :p



Ja tänk, snart e du sambo :)

gumsan vad glad jag e för din skull :) :)

kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

2009-03-14 @ 17:03:32
URL: http://jennnyss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0